Çok Sevdim!!!

Fransız Kadınlar Neden Yalnız Uyumaz
Fransız kadınların bir erkekle tek başına dışarı çıkmadıklarını biliyor muydunuz?

Konu karşı cinsle ilişkiler olduğunda, biz kadınlar bazı sırları gözden kaçırırız. Fransız kadınlar, erkeklerin ilgisini çekmenin güzellikle, çalışmayla, hatta motivasyonla bile ilişkili olmadığına inanırlar.


Hiçbir kural yoktur. Hiçbir otoritenin tavsiyesini dinlemezler. Erkek arkadaşlarının karnı tok mu, sırtı pek mi diye endişelenmezler. Ayrıca erkeklerle iletişim kurmak için ta Mars'a kadar seyahat falan da etmezler. Aksine, Fransız kadınlarının aşk hayatları romantik, tensel, oyunbaz ve yoğundur. Kıyafet ve aksesuarlarını seçerken nasıl benzersiz bir özgünlük ve maharet hissiyle hareket ediyorlarsa, ilişkilerini de aynı hisle yürütürler.

Jamie Cat Callan yazdığı bu kitapta okuyucularını, dünyanın en usta âşıkları sayılan Fransızların, özellikle de oyunbaz Fransız kadınlarının aşk hayatlarının koridorlarında özel bir gezintiye çıkartıyor.

Bu kitabı okuduğunuzda,

Fransız kadınların kendilerini neden daima seksi hissettiklerini, Fransızların flört etme sanatlarını, Fransız kadınların neden her yere yürüyerek gittiklerini ve fark edilmekten neden bu kadar hoşlandıklarını, erkeklerle nerede tanıştıklarını, erkeği yaramazlık ettiğinde, ne yaptığını... Ve buna benzer pek çok sırrı öğrenmiş olacaksınız. Âşığınız için hazırlayabileceğiniz tutku dolu yemek tarifleri de cabası!

"Özgüveninizi artırmaya ve potansiyel sevgili adaylarınızı kendinize çekmeye yönelik seksi Fransız sırlarını ortaya koyuyor... İçinizdeki tanrıçanın çok hoşuna gidecek!"

--Bonnie Fuller
http://www.ilknokta.com/kitap/132153/Fransiz-Kadinlar-Neden-Yalniz-Uyumaz.html

Yorumlar

Popüler Yayınlar