Tiramisu... Yummy

Buarada en son yaptigimda kendime olan fazla guvenimden dedim ki: 3 katli olsun bakalim, ama 3. kattan sonra muhallebiyi kaldirmadi, kek saga sola kaydi, coktu. Ben de atmak yerine servis tepsisine bolup bolup sinirimden dag gibi yerlestirdim, muntazam olmadi, kremayla kapladim dolaba attim. Sonra yine pudra gibi kakao islemi.. Buarada kakao'm da Hershey's marka.. Cok basarili, genzi hic yakmiyor tavsiye ederim.. Yurtdisina gittiginizde bu tarz malzemeleri almaktan hic kacinmayin, degiyor!


............ Ama bizim Aheste Mutfak Blogunun sahibi canim arkadasim Aysegul'e gore bu sekli daha da havali artistik almus:)) Gercek Italyan tarzi gibi hatta.. Eski zamanlarda Italyan kadinlari evdeki bayat ekmeklerden israf olmasin diye yaparlarmis onlarin ki de bu sekilde dag gibi olurmus:))))
Bayila bayila yedi, O'na begendirmek cok zordur. Kizlarin hepsi bayildi! Buarada aklima geldi, ben bu tiramisumu Terakki'de lise sonda yapip derslere gotururdum, felsefe dersinden sonra yedigimizi hatirlarim, resimleri de var 




Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Popüler Yayınlar