Stajyerimden Bana Mektup:))))))

Sabah sabah yaptığım bir mülakat sonrası, sandalyemde bir poşet buldum:)))) Bananaberry Cupcake kadar  [ bunu şimdi attım; kendisi sarışın, güzel ve çok çok akıllı bir stajyerdir:)] tatlı stajyerim bana bir hediye bir hediye bırakmış. Daha dün diyordum, bizim kızlardan ve sevgili meleklerimden epeydir hediye gelmiyor.. Alışmışım bir kere; benim eşsiz kızarkadaşlarım, bebişlerim, ara sıra akıllarına geldikçe beni motive etmeyi ve mutlu etmeyi sevdikleri için komik poşetlere dünyanın en güzel hediyelerini koyup , renkli post-it'lerle çok içten ve tatlı mesajlar gönderirler.. Dün verdiğim sipariş ışık hızıyla yerine gitmiş gerçekten de!!!

Not da şu yazıyordu:

"Herkes aynı malzeme listesine sahiptir, ama kimse aynı tadı yakalayamaz.
Bazıları çok pişmiş sever, bazıları az.
Bazıları sulu yer, bazıları suyunun çekilmesini bekler.
Herkes aynı yemeği yaptığını söyler ama her zaman tadı farklı olur, adı hep aynıdır yemeğin, adı hep hayattır, kimine göre enfes bir tatlı kimine göre bol baharatlı.
Yani aslında sizin yaparken en çok keyif aldığınız şeydir hayat, içine elinizin değdiği her malzemeyi  kalbinizden gelen duygularla harmanlayıp katarak.
Ne şanslıyım ki en kremalı, en tatlı hayatın nasıl pişirileceğine dair ipuçları edindim sayenizde :)
Ve eminim ki sevgili aşçıbaşım, tadından asla bıkılmayacak bir festival sofrası olacak size hayat; sık sık bir servis de bana ayırmanızı umarak!
Bon appétit!  ^o^


Miray"

11 Mayıs 2012 Sevimli bir Cuma günü, güzel sürprizlerden önceki, güzel bir Cuma günü...;)

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Kendisi gibi tatlı bir not olmuş gerçekten, bütün stajyerler böyle olsa keşke :)
Miray B. dedi ki…
sizler çok şekersiniz diye ben böyle oldum tabi ki, çok teşekkürler! ^o^

Popüler Yayınlar