Bahar Davetim

Bahar Davetim
Kışın adından baha geldi, her sene yaptığım klasik yaza merhaba partilerinin konsepti bu sene değişiyor. çünkü grubumuza katılan 2 bebeğimiz var. Yasemin ve Beliz teyzoşlarına ziyarete geldi. Onlara ve tabiki biricik kız arkadaş ve kuzenlere bahar konseptli bir sofra kurmak lazımdı. Mönüyü hazırlarken süt yapan ve bebeklere gaz olarak dönmeyen yiyeceklerden yola çıktım. Herşey onlar için:) Tabi biz de aslında kibarca adına dertleşme dediğimiz dedikodularımızı yaptık, onlar için hazırladığım yiyecekleri birlikte yedik, anlattıkça coştuk, coştukça anlattık. Bu günün top konusu bir arkadaşımızın evlilik teklifiydi, yine de ınga seslerinin gölgesinde kaldı. :)))
Masa düzeni; taze çiçekler, özel porsiyonluk yiyecekler ve bebek mavisi-beyaz-toz pembe ağırlıklıydı.Yiyecekleri Metro'dan aldığım çiçekçi dükkanlarında çiçeklere konulan ve tebeşirle yazılan küçük tabelalar eşliğinde sundum:) Özenli bir davette; konsept, renkler ve yiyecekler uyumlu olmalı, ve hoş sohbetli dostlarım olmalı!

Mönüde yer alan yemek tariflerim "özene bezene" sayfamda >>> http://pudrakokulukadinlar.blogspot.com/p/yemek-tariflerim.html
.


Yorumlar

Özge dedi ki…
Necloş ellerine sağlık, o minik kara tahtalardan bana 3-4 tane alabilirmisin? Öptüm
Yorumunu şimdi gördüm, seninle bugün maillestigimizde söylemedim, ama içimden hemen sana 5 tane almak geçmişti zaten, gönderildi bil ;)))

Popüler Yayınlar